Neden paketlememizde keseleri tercih ettik?

kese

Üretim kadar Tüketimin de yoğun olduğu bir dünyada, çevre de en az dünya kadar bu durumdan etkileniyor. Günler geçtikçe artan insan yoğunluğu ve buna bağlı olarak artan tüketim gereksinimlerinde de artış bulunuyor. 

Plastik atıklar ekolojik dengeye zarar verip, küresel ısınmanın artmasına neden olmaktadır. Küresel ısınmanın en büyük nedenlerinden biri insan faaliyetleri sonucu açığa çıkan sera gazı salınımlarıdır. Plastiklerin üretimi, işlenmesi, çöp olarak doğaya atılması ve yakılması esnasında salınan sera gazları, dünyanın her geçen gün biraz daha ısınmasına yol açmaktadır. Tüm bu olaylara sebep olan en önemli sebeplerden birisi ciddi kimyasallar barındıran plastik poşetlerin çok sık kullanılmasıdır.

Bu durumu biraz da olsa değiştirebilmek için KidZee ekibi olarak paketlemelerimizde sağlıklı materyallerden üretilen ve tamamen çevre dostu olan keselerimizi ürettik.

İlk olarak bez çanta kullanımının faydası burada ortaya çıkıyor çünkü ham maddesi doğal, temiz ve güvenilir olduğu için tulumlarımız hiçbir sağlıksız ve zararsız maddeyle temas etmeden bebeğinize güvenle giydirebilmeniz için sizlere ulaşıyor.

Doğa dostu ve sağlıklı keselerimizin tek kullanım alanı bu değil tabii ki de dilediğiniz gibi birçok şekilde kullanımını sağlayabilirsiniz.

Kişisel eşyalarımızı taşımak, saklamak için kullanabiliriz örneğin; plaj çantası, makyaj çantası, örgü çantasının içine kılıf olarak ya da valizlerimizde ayakkabılarımızı taşımak için kullanabiliriz.

Keselerimizi sadece kişisel eşyalarımızı taşımak için değil hepimiz için büyük önem taşıyan gıdalarımız için de kullanabiliriz. Pazara ya da markete gittiğimiz de Plastik Kullanımı azaltmak hem çevremiz için hem de bizim için daha güvenilir olacaktır.

Naylon ve plastik poşetin kullanıldığı her alan da keselerimiz de kullanılabilir hem daha uzun ömürlü hem de daha rahat kullanım sağlayabilirsiniz.

Önemli olan hayal gücünüz ve nerede kullanmak istediğiniz.:)

 

Kaynak:https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/886523


Eski paylaşımlar Yeni paylaşımlar

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.